Αρτέμης Σώρρας: Δεν παραδίνομαι

Νέα «εμφάνιση» έκανε ο Αρτέμης Σώρρας, που καταζητείται εδώ και μία εβδομάδα, από την περασμένη Παρασκευή, μετά την καταδίκη του σε σε ποινή φυλάκισης οχτώ ετών.

Σε  γραπτή δήλωσή του αυτή τη φορά, σε επιμένει για την αθωότητά του και τονίζει πως βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που τον αγαπούν.

Μεταξύ άλλων, η δήλωση του Αρτέμη Σώρρα αναφέρει: «Είμαι αθώος… Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε… Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;».

Στη δήλωσή του, που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» ο Αρτέμης Σώρρας, επιμένει πως είναι αθώος: «Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…», λέει αναφερόμενος στον δικηγόρο και κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα, η μήνυση του οποίου οδήγησε στην καταδίκη του.

Από την περασµένη Παρασκευή, όταν το δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη του Αρτέµη Σώρρα και της συζύγου του, Βάιας, σε οκτώ χρόνια κάθειρξη για υπεξαίρεση σε βαθµό κακουργήµατος, σήµανε συναγερµός όχι µόνο στην Ελληνική Αστυνοµία, που ξεκίνησε έρευνες σε όλη την Ελλάδα για να συλλάβει τον αρχηγό της Ελλήνων Συνελεύσεως, αλλά και στα κατά τόπους γραφεία του πολιτικού φορέα του οποίου εκείνος ηγείται.

Ο γιος του Βασίλης  απαντά για τον πατέρα του: «Είναι καταζητούμενος. Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Με τη δουλειά σας έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα γιατί βλέπω συνέχεια στην τηλεόραση ηλίθιους ανθρώπους που βγαίνουν και μιλάνε για αυτόν. Όλα θα φανούν στην πορεία. Η αλήθεια θα φανεί».

«Έχει πολλούς εχθρούς αυτός ο άνθρωπος» συμπληρώνει και υπογραμμίζει: «Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα εμφανιστούν αν και εφόσον γίνει δεκτή η έφεση».

 

Σημειώνει ότι έχει να δει τους γονείς του από την ημέρα που έγινε το δικαστήριο και λέει ότι έφυγαν από την προηγούμενη. «Έχουν τις δουλειές τους και εμείς έχουμε τις δικές μας» σημειώνει.