Επίθεση του Π. Κουρουμπλή στη ΝΔ

Λαγός την φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του», δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το σχέδιο Νόμου περί διαχείρισης θαλασσέρματος και ιζημάτων, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι τελεί πραγματικά σε σύγχυση και σε πανικό, γιατί έκλεισε η περίφημη αξιολόγηση και καταρρίπτεται πλέον το επιχείρημα που κρατούσε μια έστω επιφανειακή, επιδερμική ισορροπία στην τριχοτομημένη ΝΔ, το επιχείρημα δηλαδή των εκλογών.

Με αφορμή την αντιπαράθεση για το κλείσιμο της αξιολόγησης, που ξέσπασε στη Βουλή, ο Υπουργός Ναυτιλίας τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, η Νέα Δημοκρατία ουδέποτε στήριξε την κυβέρνηση, ακόμα και για θέματα κρίσιμα, όπως η μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου ποσού.

Όπως είπε, από σήμερα η κυβέρνηση αρχίζει μια νέα προσπάθεια για να ορθοποδήσει η χώρα.

«Επιτέλους αυτό το μαρτύριο κλείνει. Εκείνο που πρέπει τώρα να κάνουμε και εκείνο που θα κάνει η κυβέρνηση, είναι να αρχίσει μια νέα προσπάθεια.

Γιατί ο στόχος είναι να βγάλουμε τη χώρα από αυτή την περίφημη επιτροπεία και να μειώσουμε όσο γίνεται περισσότερο τις εξαρτήσεις, τις επιβολές και τις απαιτήσεις όλων αυτών των περίφημων δανειστών.

Η κυβέρνηση ασχολείται με την Ελλάδα και η ΝΔ ασχολείται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μας κρίνει όλους ο Ελληνικός Λαός», κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ