Τρόμος στο Μάντσεστερ 19 νεκροί και 50 τραυματίες απο έκρηξη σε συναυλία

  1. – Φόβοι ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών
    – Τερέζα Μέι: Πρόκειται για μια φριχτή τρομοκρατική επίθεση
    – Ο Joseph Carozza, εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας της Ariana Grande, επιβεβαίωσε πως η διάσημη τραγουδίστρια είναι καλά στην υγεία της
    – Το Manchester Arena μπορεί να φιλοξενήσει 21.000 θεατές

    Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 50 τραυματίστηκαν στην αιματηρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 10.40 μ.μ. (τοπική ώρα), στο Μάντσεστερ Αρένα, λίγα λεπτα μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

Ο Joseph Carozza, εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας της, επιβεβαίωσε πως η διάσημη τραγουδίστρια είναι καλά στην υγεία της.

«Πρόκειται για μια φριχτή τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε χαρακτηρστικά η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.

Ένα 16χρονο αγόρι που βρισκόταν μαζί με δυο φίλους του στη συναυλία και καθόταν δίπλα στη σκηνή, άκουσε τις εκρήξεις λίγο πριν η συναυλία ολοκληρωθεί. «Πολλοί άνθρωποι λένε για δύο εκρήξεις, όμως όλοι ακούσαμε τρεις», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ακούστηκε σαν πυροβολισμός. Στην αρχή πιστέψαμε πως ήταν κάποιο μπαλόνι, όμως μετά νιώσαμε τις δονήσεις και καταλάβαμε πως δεν ήταν μπαλόνι. Οι γονείς μας άκουσαν την έκρηξη, από το ξενοδοχείο στο οποίο βρίσκονταν.»

Ένα 15χρονο κορίτσι, δήλωσε στον Guardian «Υπήρχε κόσμος που έπεφτε από καρέκλες, προσπαθώντας να φύγει από τον χώρο. Καθώς τρέχαμε έξω είδα αίματα ακόμα και στους τοίχους.»