Οι Anonymous, τα έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος και η απάντηση

Σε κλοιό κυβερνοεπιθέσεων των Anonymous Greece βρίσκεται σύμφωνα με τις αναρτήσεις που κάνουν οι ίδιοι η Τράπεζα της Ελλάδας.

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης οι Anonymous ανήρτησαν το ακόλουθο μήνυμα: «Οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω των μεγάλων μεγεθών τους», έγραψαν κάνοντας λόγο για έγγραφα της ΤτΕ.

Ωστόσο τα έγγραφα που περιέχονται στο αρχείο είναι επίσημες εκδόσεις της τράπεζας σε ελληνικά και αγγλικά, Πράξεις του διοικητή παλαιότερων εποχών, πίνακες μερισμάτων, δελτία Τύπου και διάφορα ακόμη έγγραφα.

Μετά την ανακοίνωση των Anonymous από την Τράπεζα της Ελλάδος τόνιζαν ήταν ότι «τα έγγραφα που διέρρευσαν είναι ήδη διαθέσιμα στον ιστότοπο της ΤτΕ».

Η ανακοίνωση της ΤτΕ ανέφερε τα εξής:

«Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1.217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδας».

Οι Anonymous Greece υποστηρίζουν ότι ξεκίνησαν τις επιθέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου. Πρώτος στόχος τους ήταν η ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών.

Το βράδυ της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση, μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook: «Προς Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!».

Το αρχικό μήνυμα προαναγγελία των επιθέσεων που αναρτήθηκε την Παρασκευή ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,

Στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.

Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!

Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα «κλειδιά στο χέρι»».

πηγη newsbeast .gr