ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία

Πολύ ισχυρή καταιγίδα ξέσπασε στην Αθήνα από τις 10 περίπου το βράδυ με αποτέλεσμα ο όγκος του νερού να προκαλέσει σοβαρή συσσώρευση σε κεντρικές λεωφόρους και να προκληθούν προβλήματα κυκλοφορίας.

Στις 23.15 διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω συσσώρευσης υδάτων, στην οδό Πειραιώς και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της Π. Ράλλη ως το ύψος της Χαμοστέρνας.

Η τροχαία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία λόγω συσσώρευσης υδάτων στους εξής δρόμους:

– ΕΞΟΔΟ 1 ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ
1)ΣTO 39XΛM THΣ Π.E.O.A.K ,ΠEPIOXH MEΓAPΩN PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ AΘHNA

2)ΣTO 35XΛM THΣ Π.E.O.A.K ,ΠEPIOXH NEAΣ ΠEPAMOY PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ AΘHNA

3)ΣTHN Π.E.O.A.K , KOMBOΣ ΔIYΛIΣTHPIΩN PEYMA ΠPOΣ N.ΠEPAMO

4)KOMBOΣ MANΔPAΣ PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ MANΔPA

5) 4XΛM Π.E.O AΘHNΩN-ΘHBΩN PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ ΘHBA

6)ΣTH ΔIAΣTAYPΩΣH MANΔPAΣ-MAΓOYΛAΣ ΓIA TIΣ OΔOYΣ ΠPOΣ ΘHBA

7) ΣTHN OΔO ΣTPATHΓOY POKA ΣTO YΨOΣ TOY ΣOYΠEP MAPKET ΓAΛAΞIAΣ PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ MANΔPA EΠIΣHΣ ΔIAKOΠH THΣ KYKΛOΦOPIAΣ ΣTH Λ.ΣAΛAMINOΣ ΣTH ΣAΛAMINA KAI ΣTA ΔYO PEYMATA AΠO TO YΨOΣ THΣ OΔOY Z.ΠHΓHΣ EΩΣ TH Λ.ΦANEPΩMENH
Κλειστά όλα τα σχολεία

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.
Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017.