Λ. Πετρούνιας: Ερχονται καλύτερες ημέρες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτός από μεγάλος αθλητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Έχει δείξει με πράξεις ότι αγαπάει την Ελλάδα και βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας. Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων συνάντησε τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Ρίο και μίλησε μαζί του για τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Δυτική Αττική. Εξέφρασε εκ μέρους της εθνικής ομάδας την συμπαράσταση στους πληγέντες, ενώ επεσήμανε ότι «πρέπει να ληφθούν μέτρα, γιατί το πρόβλημα δεν είναι εφετινό, είναι 40 χρόνων», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, επεσήμανε ότι είναι λυπηρό, αυτό που συμβαίνει και παρότρυνε τους συνανθρώπους μας να σταθούν δυνατοί σ΄αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, μίλησε για τους Έλληνες που φεύγουν στο εξωτερικό, ενώ ξεκαθάρισε, ότι ο ίδιος δεν θα αγωνιζόταν με άλλο εθνόσημο ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου.

Τέλος ο χρυσός Ολυμπιονίκης, που γνωρίζει πολύ καλά πως είναι να δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές ανάγκες, εξέφρασε την πεποίθησή, ότι η χώρα μας πολύ σύντομα θα βγει από την κρίση και θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Λευτέρη Πετρούνια στο ΑΠΕ – ΜΠΕ