Πανικός στην καρδιά του Μανχάταν – Έκρηξη στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων . Σκηνές αλλοφροσύνης με πολίτες να ποδοπατούν ο ένας τον άλλον για να σωθούν

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%b9%ce%b2

Τρόμος επικράτησε στη Νέα Υόρκη μετά από πληροφορίες για έκρηξη σε σταθμό του Μετρό κοντά στον σταθμό λεωφορείων στο Port Authority στο Μανχάταν.

Ο συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (μεσημέρι ώρα Ελλάδας) στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ένας άνδρας, ο οποίος και κρατείται, ήταν ζωσμένος με εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος και εξερράγη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο ύποπτος είναι και ο μοναδικός τραυματίας. Ο κεντρικός σταθμός των λεωφορείων Port Authority παραμένει κλειστός.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αφού είναι στην καρδιά της Νέας Υόρκης και ειδικές ομάδες πυροτεχνουργών.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι ανταποκρίνεται σε αναφορές για έκρηξη στο σταθμό που βρίσκεται στην 42η και την 8η λεωφόρο στο Μανχάταν, κοντά στην Times Square.

Πηγή: newsit.gr