ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Τεμπέλης ο Τραμπ, δεν καταλαβαίνει τον λαό»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς περνάει ξανά την αντεπίθεση. Λίγο πριν το All Star Game, μιλώντας στο ESPN, θυμήθηκε  το ρατσιστικό γκράφιτι που του έκαναν στην εξώπορτα της βίλας του, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, γράφοντας  την λέξη «νέγρος» και σημείωσε ότι, είναι περισσότερο από ποτέ ανάγκη να συνεχιστεί ο αγώνας κατά των φυλετικών διακρίσεων και ανισοτήτων.
«Δεν έχει σημασία πόσο μακριά μπορείς να πας, υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα θέλουν να πιστεύουν ότι πάντα είσαι κάτω από αυτούς,» δήλωσε ο ΛεΜπρόν, ένας από τους ηγέτες της «Μαύρης Δύναμης του 21ου αιώνα» στο ΝΒΑ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ESPN.
Ο σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να επικρίνει ξανά τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι «δεν καταλαβαίνει τον λαό» και «είναι τεμπέλης».
«Όταν μεγάλωνα, υπήρχαν τρεις θέσεις που μπορούσαν να σε εμπνεύσουν. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο κορυφαίος σε κάθε άθλημα και ο κορυφαίος στη μουσική. Μπορούσες να πάρεις έμπνευση από τους κορυφαίους. Αν και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα που προέρχονται από το στόμα του Τραμπ, μπορούμε σίγουρα  να προειδοποιήσουμε τους ανθρώπους που μας ακολουθούν ότι δεν είναι αυτός ο τρόπος», είπε ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ένας από τους μεγαλύτερους ακτιβιστές του NBA εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βρίσκεται σε ανοικτή κόντρα και με τους παίκτες του NFL.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ